Szolgáltatások

Esküvő és jegyes fotózás

Esküvő – Jegyes fotózás stúdióban vagy szabadtéren, esküvők fotózása, külső helyszínes kreatív felvételek készítése az esküvői albumhoz. Az esküvői ceremónia és a lakodalom megörökítése.

Egy fotós számára a legmegtisztelőbb és legfelelősségteljesebb feladat, ha egy pár, élete egyik legszebb és legfontosabb eseményének dokumentálásával bízza meg. Az esküvői fotózás során nagy felelősség, hogy a fotókat jó szívvel vegyétek elő, és büszkén mutassátok nagy napotok legszebb pillanatait családotoknak, barátaitoknak, de évtizedekkel később majdani unokáitoknak is.  Amennyiben olyan esküvői fotós személyét kerestek, aki ennek a felelősségnek tökéletesen tudatában van az esküvői fotózás alatt, akkor jó helyen jártok.

Portré fotózás

Egyedi, üzleti portrék fotózása, színes és fekete-fehér fotók készítése. Igény esetén mobil stúdió eszközökkel egyedi helyszíneken is elkészítem a fotókat.

 

Családi fotózás

Családi portrék és csoportképek fényképezése, baba-mama fotózás. Igény esetén mobil stúdió eszközökkel akár saját otthonában is elkészítem a fotókat. Események és nagy alkalmak dokumentálása az egész család számára.

Makró és Termék Fotózás

 

Rendezvény – Sport fotózás

Céges rendezvények, sport versenyek, különböző események, családi összejövetelek, szülinapi zsúrok fotózása.

Cím

1102 Budapest, Maglódi út 25.
“F” épület 3. emelet

Telefonszám

(+36) 70 370 00 30

Email cím

info@kepifoto.hu