PixelSelfieBox

Egy dobozba zárt stúdió
kapcsolat

Mi is az a PixelSelfieBox?

 

  • A nagysikerű és sokoldalú PixelRoom fotóstúdió után megalkottunk egy dobozba zárt mini fotóstúdiót a PixelSelfieBox-ot.
  • A fotóstúdióhoz képest itt a fotózást és az utómunkát nem egy profi fotós végzi, hanem egy számítógép által futatott program, ami egy professzionális dslr Canon fényképezőgépet, stúdióvakut és egy hőszublimációs nyomtatót vezérel. Az utómunkálatokat és a képnyomtatást, vagy megosztást pedig az előre beállított effektek, hátterek, keretek…stb, kiválasztásával saját magunk végezzük el pár perc alatt, abban a formában ahogy a program lépésről lépésre végig vezet a folyamaton.
  • Első hallásra talán bonyolultnak tűnik, pedig nem az, csak annyi a dolgod, hogy válassz egy vicces kiegészítőt (maszkot, parókát, kalapot….), indítsd a visszaszámlálót az érintő kijelzős számítógépen, pózolj a barátaiddal miközben látod magad a kijelzőn, nézz a kamerába és mosolyogj, készül a kép villan a vaku, és már el is készült az első fénykép. A kész képet a selfiebox meg is mutatja a kijelzőn,válassz effektet vagy keretet, ha szeretnél és nyomtasd ki vagy küldd el emailen a képet magadnak vagy ismerősödnek, de akár posztolhatod is a Facebookra!
  • Ez a folyamat akár megszakítás nélkül még egy vagy két vagy akár három alkalommal is megismétlődhet. Így összesen egy ciklusban kettő, három vagy akár négy darab kép készülhet, melyeket a készülék egy egyedi grafikával ellátott kollázsra, layoutra helyez és pár másodperc után ki is nyomtathatjuk azt kiváló minőségű és időtálló fotó papírra egy professzionális DNP hőszublimációs fotónyomtatóval, vagy emailen küldhetjük, Facebookra posztolhatjuk, de akár SMS-ben is elküldhetjük egy adott telefonszámra.
  • Lehetőségünk van akár ÉRINTÉSMENTESEN is végig vinni az egész fotózási folyamatot, mégpedig egy QR kód segítségével. A saját okostelefonunk kamerájával beolvassuk a QR kódot, amit az érintő kijelző kezdőoldalán láthatunk majd megnyitjuk a linket, amit beolvastunk, és már indíthatjuk is a programot. Ahogy az érintő kijelzőn tennénk itt is lépésről lépésre végig megyünk a folyamaton csak közben a saját telefonunkon választjuk ki a különböző előre beállított szűrőket kereteket vagy kollázst stb. A végén pedig eldönthetjük, hogy kinyomtatjuk vagy emailen küldjük el az elkészült képet. Fontos, hogy miután a végére értünk a folyamatnak a program kiléptet, és ha új képet szeretnénk akkor ismét be kell olvasni a QR kódot!
  • Mint ahogyan azt már említettük, a selfiebox kezelése roppant egyszerű, de a biztonság kedvéért személyes asszisztenciát biztosítunk minden ügyfelünknek. Ez azt jelenti, hogy egy kollégánk végig jelen van a bérlés időtartama alatt, hogy segítséget tudjon nyújtani, ha bármilyen kérés vagy kérdés merülne fel.

Amire szükségünk van:

egy kb. 3×3 méteres időjárási viszontagságoktól védett zárt területre a háttérnek és a selfiebox-nak, egy asztal a kiegészítőknek (maszkok, parókák, kalapok, szemüvegek, nyakkendők, pálcikás kiegészítőknek stb.) elérhető közelségben 220 voltos csatlakozási lehetőségre, wifi-s internet csatlakozási lehetőség, ha nem érhető el 4G GSM hálózat.

Amit tartalmaz:

Csomagajánlat és Árak

Igényelhető extrák